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Harvesting profitable products from plant tissue cultureCURTIN, M. E.1983, Vol 1, Num 8, pp 649-657Article

Platelet preservation in large containersKAKAIYA, R. M; KATZ, A. J.Vox sanguinis (Basel. 1956). 1984, Vol 46, Num 2, pp 111-118, issn 0042-9007Article

Quality Index Method (QIM) developed for pacu Piaractus mesopotamicus and determination of its shelf lifeBORGES, A; CONTE, C. A; FRANCO, R. M et al.Food research international. 2013, Vol 54, Num 1, pp 311-317, issn 0963-9969, 7 p.Article

Recent Trends and Applications of Encapsulating Materials for Probiotic StabilityQURAT UL AIN RIAZ; MASUD, Tariq.Critical reviews in food science and nutrition. 2013, Vol 53, Num 1-3, pp 231-244, issn 1040-8398, 14 p.Article

Platelet storage. Effects of leachable materials on morphology and functionLABOW, R. S; TOCCHI, M; ROCK, G et al.Transfusion (Philadelphia, PA). 1986, Vol 26, Num 4, pp 331-357, issn 0041-1132Article

Untersuchungen zur Haltbarkeitsverbesserung bei Fisch - Salzbehandlung von fangfrischem Kabeljau = Etude sur l'amélioration de la durée de conservation des poissons - Salaison du cabillaud fraisOSTHOLD, W; LEISTNER, L.Archiv für Lebensmittelhygiene. 1983, Vol 34, Num 5, pp 128-130, issn 0003-925XArticle

Use of Adsol® preservation solution for prolonged storage of low viscosity AS-1 red blood cellsHEATON, A; MIRIPOL, J; ASTER, R et al.British journal of haematology. 1984, Vol 57, Num 3, pp 467-478, issn 0007-1048Article

Méthodes modernes de conservation des ignamesDEMEAUX, M; VIVIER, P.L' Agronomie tropicale (1975). 1984, Vol 39, Num 2, pp 186-191, issn 0151-1238Article

Palatability and appearance traits of beef/pork meat patties = Palatabilité et caractéristiques d'aspect des pâtés de viandes de boeuf et de porcWILLER, M. F; DAVIS, G. W; WILLIAMS, A. C. JR et al.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 4, pp 886-889, issn 0022-1147Article

Die beschleunigte Zusammenlegung (BZV) aus der Sicht der Landgesellschaften = Consolidation accélérée des terres du point de vue des sociétés de développement rural = Accelerated land consolidation from the point of view of the land development societiesHOERSTER, T.Zeitschrift für Kulturtechnik und Flurbereinigung. 1984, Vol 25, Num 1, pp 1-5, issn 0044-2984Article

Effects of processing temperature and added antimicrobial agents on keeping quality of Mexican-style sauce = Effets de la température de traitement et de l'addition d'agents antimicrobiens sur la durée de conservation des sauces mexicainesCHUNG, S. L; JORGENSEN, K. V; PRICE, R. L et al.Journal of food science. 1988, Vol 53, Num 4, pp 1163-1164, issn 0022-1147Article

Thrombozytenlagerung = Conservation de thrombocytes = Platelet storage for transfusionMURPHY, S; SOLBERG, C; WESEMANN, W et al.Beiträge zur Infusionstherapie und klinischen Ernährung. 1986, Num 15, pp 93-155, issn 0378-8679Article

Effect of package type and storage time-temperature on weight loss, firmness, and spoilage of rabbiteye blueberries = Effet du type d'emballage et de l'entreposage sur la perte de poids, la fermeté et l'altération de myrtilles de l'espèce Vaccinium asheiMILLER, W. R; MCDONALD, R. E; MELVIN, C. F et al.HortScience. 1984, Vol 19, Num 5, pp 638-640, issn 0018-5345Article

Preservation of high moisture paddy with common salt = Conservation par le chlorure de sodium du riz paddy à teneur élevée en eauSRINIVAS, T; SINGH, V; BHASHYAM, M. K et al.Journal of food science and technology (Mysore). 1983, Vol 20, Num 4, pp 174-175, issn 0022-1155Article

Effects of storage time, storage temperature, and packaging method on shelf life of brown rice = Effets de la durée de stockage, de la température de stockage et de la méthode d'emballage sur la conservation du riz brunSHARP, R. N; TIMME, L. K.Cereal chemistry. 1986, Vol 63, Num 3, pp 247-251, issn 0009-0352Article

Reduction of bitter pit of apples with Phorone = Réduction, par la Phorone, des taches amères des pommesSCOTT, K. J; WILLS, R. B. H; YUEN, C. M. C et al.HortScience. 1986, Vol 21, Num 2, pp 268-270, issn 0018-5345Article

Betriebserfahrungen mit der Mikrowellenpasteurisierung = Essais industriels de pasteurisation par les microondes = Practical experiences with microwave pasteurization of breadNAUMANN, G.Getreide, Mehl und Brot (1972). 1986, Vol 40, Num 12, pp 367-371, issn 0367-4177Article

Conditions de conservation de la qualité hygiénique et organoleptique des denrées au cours de l'entreposage frigorifiqueMASSENOT, C.Revue générale du Froid. 1986, Vol 76, Num 11, pp 637-638, issn 0035-3205Article

Reappraisal of a palynological storage technique = Nouvelle appréciation d'une technique de conservation palynologiqueFELIX, C; BURBRIDGE, P.Pollen et spores. 1985, Vol 27, Num 3-4, pp 491-492, issn 0375-9636Article

Chemical dips for extending the shelf-life of unchilled fresh beef at ambient temperature = Traitements thermiques par trempage pour l'augmentation de la durée de conservation de viande de boeuf fraîche non réfrigérée, à température ambianteKONDAIAH, N; ZEUTHEN, P; JUL, M et al.Journal of food science and technology (Mysore). 1985, Vol 22, Num 2, pp 142-145, issn 0022-1155Article

Prediction of the shelf life of raw milk during refrigerated storage = Prévision de la durée de conservation, lors du stockage frigorifique, du lait cruMUIR, D. D; PHILLIPS, J. D.Milchwissenschaft. 1984, Vol 39, Num 1, pp 7-11, issn 0026-3788Article

5-Day storage of platelet concentrates in CLX containers: effect of type of agitationSNYDER, E. L; BOOKBINDER, M; KAKAIYA, R et al.Vox sanguinis (Basel. 1956). 1983, Vol 45, Num 6, pp 432-437, issn 0042-9007Article

Evidence for the presence of phospholipase A1 in Saccharomyces cerevisiae = Mise en évidence de la phospholipase A1 chez S. cWATANABE, Y; MURAKAMI, M; TAKAKUWA, M et al.Agricultural and biological chemistry. 1983, Vol 47, Num 7, pp 1683-1685, issn 0002-1369Article

Flavor evaluation of crude oil to predict the quality of soybean oil = Evaluation de la flaveur des huiles brutes pour la prévision de la qualité de l'huile de sojaWARNER, K; FRANKEL, E. N; MOULTON, K. J et al.Journal of the American Oil Chemists' Society. 1988, Vol 65, Num 3, pp 386-391, issn 0003-021XArticle

Inhibition of psychrotrophic bacterial growth in refrigerated milk by addition of carbon dioxide = Inhibition, par addition de dioxyde de carbone, de la croissance des bactéries psychrotrophes dans le lait réfrigéréROBERTS, R. F; TORREY, G. S.Journal of dairy science. 1988, Vol 71, Num 1, pp 52-60, issn 0022-0302Article

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